Glædelig jul

Det er snart jul , dagene flyver afsted og vi har travlt med mange gøremål i forbindelse med julen.

Det har været et spændende år for mig her i butikken. Der kommer mange syglade piger her og jeg nyder at finde de rigtige stoffer sammen med jer til alle jeres projekter. Mange benytter sig også af muligheden for at sætte sig med symaskinen for en stund og få lidt hjælp til at komme videre med et projekt, når butikken har åbent onsdag aften, det kan du også gøre. Jeg hjælper meget gerne med projekter, som du mangler hjælp til at komme videre med.

Mange kususaftener med summende symaskiner og glade stemmer, er det blevet til. Der har været piger på kursus på blot 9 år og nogle på næsten 80 år, hvor er det bare en herlig hobby, som vi har. Det at sy patchwork er jo at skabe nogle unikke brugsting til os selv og dem, som vi holder af, men der er bestemt også det sociale element i det. Både på kurserne og når det er almindelig butikstid mødes piger, der ikke har set hinanden i flere år og det er bare så sjovt at opleve, at  vores hobby også kan samle os på den måde.

Til kurserne har der været piger, der er kørt helt fra Odense,Middelfart,Billund,Odder og andre steder, der ligger mange kilometer væk fra Rødekro, blot for at være her i nogle timer, det er jeg bare rigtigt glad for. Der har også været en busfuld glade piger en dejlig sensommerlørdag i september, det var rigtigt dejligt at have besøg af alle de piger her hos os, så Ove og jeg havde nogle travle og sjove timer .

Jeg har åbent i butikken her i december helt som normalt , alle onsdage i december fra 17.00 – 21.30 og da den 1.søndag i måneden er den 1.januar, ja, så har jeg også åbent der, jeg holder endda åbent ekstra længe fra kl. 9.00 – 17.00.

Hvis ikke vi ses inden, så vil jeg ønske en rigtig glædelig jul og et godt nytår og tak for mange glade stunder i 2011.

Med glad julehilsen

Gitte

 

Se også: