Week-end åbent i december

November måned stormer afsted, julekataloger dumper i postkassen, små lys fra julekæderne lyser op i det mørke, der nu tidligt breder sig hen på eftermiddagen. Det er hyggetid – vi kan nyde vores patchworkarbejder og varme os lidt ekstra under et tæppe, der skal quiltes – herligt.

De nye juleting skal snart være klar og her i butikken, er der mange dejlige julestoffer . Du skal måske også lige nå at sy nogle julegaver, der er mange muligheder for at sammensætte nogle dejlige tæpper til børnene og alle de andre, som du holder af.

Måske skal I en tur over den tyske grænse og hente lidt til december måneds hyggestunder, så kan I komme forbi butikken, for jeg holder åbent hele den første week-end i december og i lidt flere timer.

Butikken er åben:

lørdag den 3.december og søndag den 4.december fra kl. 9.00 – 17.00

Allans Symaskiner er i butikken onsdag,den 30.november fra kl. 20.00

Der er stadig plads på kurset den 8.december, du kan sy billeder med skæve huse, men også andet, som du har lyst til.

Du kan få skrevet et gavekort til en du holder af.

Smykkekursus med Barbara Lees er udover 6.februar også 13.marts og 15.april. Se under kurser.

Jeg glæder mig til at se dig her ;O)

Med glad syhilsen

Gitte

Se også: