Gittea Patchwork

Vi er nu kommet ind i maj måned, jeg er færdig med forårets kursusaftener og butikken vil fremover være åben hver onsdag fra kl. 17.00 til 21.30.

Butikken vil indtil videre være i vores spisestue, den kan endnu rumme de mere end 200 forskellige stoffer. Jeg håber, at vi snart får påbegyndt tilbygningen, så der både kan holdes kursus og være butik  til efteråret i nye lokaler.

Udover patchworkstoffer, så har jeg de forskellige vlieseliner , pladevat og mellemværk til tæpper. Tråd, almindelige synåle og quiltenåle, lynlåse, bånd, knapper  og den dejlige nye bog Fargesprakende patchwork, som Grete Moe har skrevet.

Du er meget velkommen til blot at kigge forbi og lade dig inspirere. Hvis du er i gang med et projekt og mangler lidt hjælp til at komme videre, så kommer du også bare.

– og hvis du bare skal eje  et enkelt eller to stykker af de stoffer jeg har, så har jeg DK-terminal ;O)

Jeg glæder mig til at se dig på onsdag.

Mange hilsener

Gitte Andreasen

Se også: