Hvor er det dejligt –

– at vi har de 4 årstider, selvom der nu står efterår iflg. kalenderen, så har vi i den forgangne week-end haft et smukt sensommervejr. Der var Strikkefestival på Fanø, en rigtig god oplevelse igen. Der er nu noget over Fanø – og selvfølgelig også de deltagere, der kommer der. Der var trængsel alle vegne, men alle viste hensyn. Der blev købt nyt strikketøj, ja flere poser, blev det vist til for mange af os og der blev strikket rundt omkring – det var bare hyggeligt.

Jeg  faldt for de smykker og skønne knapper, som Barbara Lees fremstiller og jeg har aftalt med Barbara, at hun kommer her i butikken og holder kursus 6.februar fra kl. 18.30. Det koster kr. 400,- inklusive materialeforbrug. Bliv inspireret på Barbara’s hjemmeside. Hvis du har lyst til at deltage, så melder du dig til hos mig.

Jeg har ikke åbent på søndag, men søndag den  9.oktober kl. 9.00 – 14.00 i stedet.

Vi deltager i Kreative Dage 28.-30.oktober 2011 i Fredericia Messecenter.

Mange glade syhilsener

Gitte

Se også: