Hele sommeren

– er butikken åben som normalt. Hver onsdag fra kl. 17.00 – 21.30 og den 1.søndag i måneden fra 9.00 – 14.00.

Jeg har været på højskole i Bogense den forgangne uge, derfor var det Ove, der klarede butikken. Else Mikkelsen underviste os 16 piger. Det var helt forrygende, vi syede og syede fra tidlig morgen før morgenmaden og til tæt omkring midnat – hver dag.Hvad er det lige, der får os til det ;o)

Jo –  når man først er kommet i gang med at sy patchwork, ja, så er det faktisk svært at komme ud af igen – så er man bare smittet af lysten til at sætte stoffer/farver sammen og nyde det at sy sammen med andre piger, der er lige så bidt af det. At hygge sig, at være stille og koncentrerede, at le og lære af hinanden, det er det, som det også handler om.

Jeg fornøjer mig over, at der kommer piger i min butik, som ikke har syet patchwork før, som gerne vil lære det og bare går i gang med endda ret så store projekter som slumretæpper og  sengetæpper .

Derfor starter jeg også med 2 kurser, der er for begyndere, andre kan selvfølgelig også være med. De 2 kurser er allerede i august. Tirsdag, den 16.august og tirsdag, den 23.august fra kl. 18.30 til 22.00. Se iøvrigt de andre kurser under KURSER.

Der er igen nye stoffer i butikken, jeg har blandt andet fået nogle fede stoffer fra USA.

Hvis du er i nærheden af Rødekro på din ferie , eller bare mangler noget og det ikke lige er en onsdag, så prøv at ringe til mig, måske er jeg her.

Med glad sommerhilsen

Gitte

Se også: