Sommeren er over os

men derfor er der vel stadig lidt gang i synål og maskine ;O)

Der kommer hele tiden nye stoffer på hylderne og de første julestoffer er da også dukket op. Heldigvis er der da mere end et halvt år til jul, men man ved jo aldrig hvor stort et projekt, der skal arbejdes med til dette års højtid.

Der er sort og vinrød fleece til bagbeklædning. Mange dejlige japanske stoffer og hørstoffer er også nyt – og så flere dejlige, farverige stoffer, som jeg slet ikke kunne lade være med at købe.

Bogen Flowerpower Patchwork af Anne-Pia Godske Rasmussen er nu også på boghylden.

Jeg holder endnu et aftenkursus her i juni måned , mandag, den 20.juni fra kl. 18.30 – 22.00. Denne aften kan man sy et af de forskellige emner, der har været på kurserne her i foråret.Tilmeld dig gerne hurtigt, så jeg kan se, om der er stemning for det.

Hanne Wellendorph afholder kursus i butikken i næste måned.

Kursusdagene er desværre aflyst pga for få tilmeldinger, vi prøver igen på et andet tidspunkt ;O)

Mandag, den 18.juli fra kl. 9.00 – 16.00

Hjertelige Hjerter, Glødende Tulipaner og Charmerende sekskanter

– alle tre  emner er tricksyning på maskine. Undervisningen er koncentreret og målrettet til den ivrige quilter, der ønsker at bruge “det lærte” til et større projekt senere. Du lærer bl.a. at arbejde rationelt, lave dine egne templates og bruge dem, at sy perfekt på maskine, at anvende stofrester, at konstruere og at lege med stofferne.

Tirsdag, den 19. juli fra kl. 9.00- 16.00

Free Style Quilting

for nybegyndere og nysgerrige.

På bare en enkelt dag lærer du grundbegreberne for Free Style Quilting og får fornemmelse for den frihed og kunstneriske symåde, der er så spændende og berigende. Vi fordyber os i det grundlæggende: materiale-kendskab, kunsten at beherske maskinen, at danne smukke flader og at quilte som en “djævel”, Vi øver os på en Sampler, der kan blive til en unik taske, kædebillede eller? Påregn udgifter til rullemadras, som Hanne medbringer.

Kursusgebyr for begge dage er kr. 825,- og for en enkelt dag kr. 425,-

Tilmelding skal ske senest 3.juli 2011

Der er Kunsthåndværkermarked på Krusmølle her i pinsen. Altså søndag den 12. juni og mandag den 13.juni. Jeg deltager med en stand mandag.

Jeg havde annonceret at Wendy kom lørdag den 25.juni og demonstrerede Janome maskiner, men det bliver i stedet d. 3.juli.

Butikken er  åben lørdag den 25.juni fra kl. 9.00-16.00

-måske ses vi på onsdag ;O)

Mange glade patchworkhilsener

Gitte

Se også: