Quiltrally-syd

I disse dage er vi 11 butikker, der har Quiltrally.

Det betyder, at vi alle har åbent alle 3 dage og på samme tidspunkt.

Torsdag kl. 9-17 og jeg har åbent som normalt til 17.30

Fredag kl. 9-17 og her er der igen åbent til 17.30

Lørdag kl. 9-16

Igen i år er der en lille konkurrence om dejlige patchworkpakker, i  hver butik hvor du handler for mere end kr. 125,-  får du en lodsedddel, vi trækker de heldige vindere, når vi har evalueringsmøde medio april og du får besked, hvis du har vundet. Præmier skal hentes i den butik, der ligger tættest på dig og hvis du ikke når at hente inden vi skal til Træf i august, så kan den hentes der og ellers overgår uafhentede præmier til året efter.

 

Her i vinterhaven er der sat varme på, der er kaffe/the og kage og du kan tage din frokost med herind.

 

Måske ses vi 😉

 

Mange forårshilsener

Gitte

Se også: