“Hvad var det dog der skete”?

Gittea patchwork
Dalumvej 38
5250. Odense SV
“Hvad var det dog der skete? Mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det, den første dag i marts 🎶 så er det forår, fuglene har længe været fjollede, lyset er på vej tilbage, og lige om lidt kommer der sarte lysegrønne blade på grenene – en dejlig tid er i vente, jeg glæder mig til at kunne sidde i drivhusets varme inden længe 🌞
Fem dage har jeg lige nydt med 12 piger på Frederikshøj, så igen blev der syet mange flotte og dejlige projekter, snakket, spist dejlig mad og drukket et glas ✂️🪡🥂
Der er kommet 7 nye lækre økotex fleece hjem dem bruger jeg til bagsider på tæpper, det er bare så godt.
Vi har åbent idag og i morgen.
I dag fredag åbner vi lige lidt senere, kl 12 er jeg her nok først.
I morgen lørdag fra 9-13.
Måske ses vi 😊
Bedste forårshilsener
Gitte
 

Se også: