åbningstider i denne uge – uge 13 og Quiltrally-syd i næste uge

I denne uge har vi normale åbningstider:

torsdag, den 31.3. fra kl. 10-17.30

fredag, den 1.4. fra kl. 10-17.30

lørdag, den 2.4. fra kl. 9-13

 

  • og i næste uge er vi 12 butikker, der har Quiltrally-syd, det betyder, at vi alle har åbent samtidigt og at der er kaffe/the og kage eller lignende til alle. Der er som sædvanligt også konkurrence med mange fine præmier 😉
  • jeg afholder kursus 5.4. fra 9.30-15.30 , her kan du vælge at sy mange forskellige ting
  • jeg afholder Sy-Cafe 5.4.  om aftenen, det er gratis og du tager blot sin sykurv med, det er nemlig håndsyning, så ingen maskiner og heller ikke nogen undervisning, bare ren hygge og kaffe/the og lidt kage. Du skal dog tilmelde dig, da der kun er 10 pladser ialt.

Med glad syhilsen

Gitte

 

Se også: