Åbningstider-kurser og Sy-Cafe

I den kommende uge er åbningstider som normalt.

torsdag, den 13.1. kl . 10-17.30

fredag, den 14.1. kl. 10-17.30

lørdag, den 15.1. kl. 9-13

Har du lyst til at sy i fem dage, så skulle du tage med på Frederikshøj, der ligger ca. 8 km fra Nyborg. Du er sammen med andre piger, der også kan lide at sy. Du kan sy mange forskellige projekter, feks. tæpper med flere forskellige skæreteknikker, tasker, puder, tæpper, løber, måtter, ja, jeg kan blive ved.

Jeg har et oplæg med ca. 30 projekter, hvor du inden kurset får tilsendt materialelister, så du kan forberede de emner, som du vil sy. Kurserne er for alle, også hvis du lige er begyndt at sy. Der er max 12 kursister på holdet og der er enkeltværelser til alle. Kurset koster kr. 4600,- med alt, undervisning, overnatning og forplejning.

Gittea-patchwork

Der er stadig pladser på 3 af kurserne:

5.-9. februar, 19.-23.marts og 3.-7.december.

 

Herudover er der kurser i butikken. Du kan sy flere forskellige projekter og du vælger bare den dag, der passer for dig og så aftaler vi hvad du vil sy.

Gittea-patchwork

 

Har du lyst til at være med på Sy-Cafe, så tilmeld dig på : https://gittea.dk/sy-cafe

 

Med glad 2022 hilsen

Gitte

 

Se også: