Åbent hele denne uge mandag – lørdag ;-

Hold op, hvor jeg glæder mig til i morgen, den 1.marts kl. 10.

Der åbner jeg butikken igen efter ca 2 mdrs lukning. 

Vi holder ekstraordinært åbent alle dage i den kommende uge.

Mandag – fredag åbent fra kl.10-17.30

Lørdag åbent fra kl. 9-13 

Hvis du har brug for at komme helt alene i butikken, så kontakt mig på 27511644, så finder vi sammen et tidspunkt, hvor du kan komme alene. 

Der må være 4 kunder i butikken ad gangen. Du kan vente inde i vinterhaven med en kop kaffe eller the, hvis der allerede er 4 i butikken. Der er sprit i standeren udenfor, som jeg vil bede dig benytte og  du skal have mundbind på. 

Der er kommet en lovændring pr. 1.1.2021 omkring miljøbeskyttelse og emballageafgift, som for os betyder, at vi skal opkræve kr. 4,- for en pose. Hvis du vil undgå det, så tage et net med 😉 

Hvis du vil afhente varer i Rødekro, så kan du bestille i dag og afhente det i morgen den 1.marts. Så ring på 27511644, hvis jeg skal pakke noget til dig.  

Du kan altid se åbningstiderne på min side på Facebook – Gittea patchwork, her skriver jeg hver uge om åbningstider ogandre ting ;-)På www.gittea.dk, der kan du også se den kommende uges åbningstider helt ude på forsiden, men også under åbningstider. Hvis du har lyst til at handle på nettet, så gør du det her www.gittea-patchwork.dk 

Jeg har aftaler med eksterne undervisere i 2021: 

Dorte Edur Erichsen underviser i spændende broderi lørdag, den 24.april kl. 13.30 – 17.30 og igen lørdag, den 8. maj kl. 13.30-17.30

Anne-Pia Godske Rasmussen underviser i spændende brugsting tirsdag, den 27.april kl. 14-21, og den 28.april kl. 9.00-16 og igen tirsdag, den 16.november kl. 14-21 og onsdag, den 17.november kl. 9-16.00

Inge Lund underviser i tasker mandag, den 16.august kl. 10-17 og tirsdag, den17.august kl. 9.30-16.30 

 Jeg forventer også at få aftaler med flere eksterne undervisere senere. Hvis du bor længere væk, så er der rig mulighed for overnatning tæt på Dalum via Airbnb, eller DCU-Camping Odense hvor de også har hytter. 

Jeg tilbyder også Sy-cafe i butikken, der er dog ikke sat nye datoer op endnu, men når det bliver muligt igen, så vil jeg informere om de nye datoer. Du er meget velkommen med din sykurv – der er ingen undervisning, men du kan hygge dig med andre patchworkere og der er kaffe/the og kage. Tilmeld dig på mail info@gittea.dk eller på 27511644.  Sy-cafer er gratis at deltage i.

Se også: