Godt nyt Patchworkår

Så er vi startet på et nyt friskt år – sneen er så småt ved at blive reduceret af den varme sol. Det har indtil nu været en herlig lys vinter med al den sne, men hvor ville det dog være dejligt med lidt tørre og lidt mere farbare veje. Den positive tankegang giver os, at nu har vi 2 somre foran os og kun een vinter; O) Vi behøver stadig ikke at tænke på haven, så vi kan friskt komme videre med vores patchworkprojekter.

I denne uge starter kurserne igen. Jeg glæder mig til at symaskinerne igen summer i butikken.

Der er, som I kan se af billederne et pænt udvalg af stoffer, der er almindelige ensfarvede bomuldsstoffer, bagsidestoffer til dobbelte sengetæpper. Der er et par hylder men batikstoffer, hør og japanske stoffer og Kaffe Fassets farvestrålende stoffer. Der er også en  lækker bagsidestof som alternativ til fleecen, det hedder Minkee og vi har den i 3 farver. Lidt japansk silkegarn har også fundet vej herind – det er super til tørklæder, der skal ligge helt tæt på huden, for det kradser bare ikke. Udover en del bøger, danske, amerikanske, japanske og norske, er der også mange dejlige mønstre bl.a. fra Speich i Lyngby.

Butikken er åben hver onsdag eftermiddag/aften  fra 17.00- 21.30, men ring blot, hvis I mangler noget, måske er jeg her ;O)

Men glad patchworkhilsen

Gitte

I uge 7 holder vi lukket om onsdagen, men om søndagen den 20.februar holder vi til gengæld åbent fra 9.00- 16.00 og  Allans symaskiner er i butikken 10.00-12.00.

Se også: