Den nye butik, Dalumvej 38, 5250 Odense SV

Nu er vi lige ved at være klar med butikken – det har været en større ombygning, og det er blevet rigtigt godt.

Så er jeg bare så glad over at kunne fortælle, at vi åbner på Dalumvej 38

 Søndag, den 9. februar kl. 10.00 – 20.00

Vi vil fremover have åbent torsdag 10.00-17.30, fredag 10.00-17.30 og lørdag 9.00-13.00

Vi fratrækker 20 % på alt stof den første uge – altså søndag, den 9. februar og hele uge 7.

Hvis du fremover har brug for at jeg lige holder lidt længere åbent, eller du  gerne vil komme her på et andet tidspunkt, så sig bare til, du kan altid kontakte mig på 27511644. Jeg arbejder stadig i Sydbank, men går på pension derfra 1.3.

Hver søndag vil jeg fortsat skrive om den kommende uge, for da jeg selv passer butikken, ja, så vil der være tidspunkter, hvor jeg ikke har åbent, jeg underviser en del rundt på højskolerne og rundt i landet, så tjek altid lige på min side.

Hvis du er på Facebook og går ind på Gittea patchwork og  markerer “syntes godt om”, ja så vil du hver gang jeg skriver, få den info.

Jeg har allerede flere kurser, som du kan deltage i, se dem her.

 

Jeg glæder mig til at se dig 😉

Med glad hilsen

Gitte

 

 

 

Se også: