Der er kommet flere nye stoffer

igen i denne uge – og inden længe skal julestofferne gemmes væk for en stund.

Der er mere end 700 forskellige stoffer nu, flere forskellige bøger, skråbåndsfoldere, fingerbøl, målebånd, knappenåle, æskeskabeloner, pap til håndsyning, bånd, hjerter og stjerner i guld og sølv, anoraksnore, knapper, opmærkningskridt, bogstaver til børnetøj, lagenlærred i forskellige kvaliteter, Omnigrid linealer, fiskars skærekniv, bamsefyld, vlieseline med og uden lim, fast to fuse, volumenvlies i forskellige tykkelser, pladevat, mellemværk til tæpper i 2 kvaliteter, den ene er allergivenlig, lækkert mellemværk til kosmetikpunge og tasker, lynlåse i mange farver, lækkert japansk silkegarn og nogle fantastiske flotte “patchwork” ure i glas.

Jeg har nu sat kurser op for de første måneder i det nye år, se under KURSER. Jeg har et hold hver anden torsdag også, dette kursus er ikke sat op, for de der var på dette kursus her i efteråret , har valgt at fortsætte, så der er ingen ledige pladser på dette hold her i foråret.

Åbningstiderne er fortsat hver onsdag aften fra kl. 17.00 – 21.30, der er dog også åbent lørdag den 8.januar fra kl. 9.00 – 16.00. Jeg har åbent alle onsdage her i december – også den 29.december. Du skal fortsat gå ind ad hoveddøren, da vi ikke nåede at lægge fliserne op til butikken inden frosten kom, så det bliver nok forår, før det bliver den anden indgang. Når du kommer i bil, så parker gerne i vores indkørsel og så vidt muligt indenfor vores grund, vi har nogle fantastiske naboer, men alligevel; O)

Husk at du altid kan komme og få lidt hjælp – tag evt. din maskine med, hvis der er noget, som du lige skal hjælpes “ud af” – videre med, det vil glæde mig, hvis jeg kan hjælpe dig videre. Der er altid kaffe og the på kanden, så kig blot forbi på onsdag. Du kan også ringe til mig, hvis du får brug for noget inden onsdag ;O)
Jeg vil også her i det nye år have Allans Symaskiner her i butikken, næste gang vil snart blive annonceret .
Jeg glæder mig til at se dig –  måske på onsdag; O)

Hvis ikke vi ses inden jul, så vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Tak til alle jer, som jeg har været sammen med i dette år om vores fælles interesse, patchworken, der giver så megen glæde , dejlige stunder og ro i sjælen – og husk, hvis moderen har det godt, så har alle det godt; O)

Mange glade julehilsener
Gitte

Se også: