Glædelig jul og godt nytår

Tak til alle jer, der har besøgt butikken gennem året og som vi har mødt på messer rundt omkring – både herhjemme og også i udlandet. Alle kursister, der kommer her jævnligt og Jer der kommer langvejs fra og derfor helt naturligt kun er her en sjælden gang. Alle har I været med til at gøre det hele sjovt og dejligt at være i butikken – tænk, hvis jeg kun skulle nyde den alene 😉

Jeg har nydt at mange af Jer har taget godt imod de kurser, der har været udbudt – både mine egne, men bestemt også de andre undervisere, der har været i butikken i 2015 –  Anne-Pia Godske, Inge Lund, Merete Søby, Conny Møller, Anette Bonavent og Grete Moe.

Jeg nød også selv at undervise på højskolen på Brandbjerg i denne sommer, det var rigtigt dejligt at have så mange timer sammen med piger, der havde sat en hel uge af til vores fælles lidenskab – patchwork og det fantastiske miljø og tiden der er til fordybelse fordi man bliver opvartet på alle måder med god mad m.m. når man er på sådan et højskoleophold.

Vi har i de 5 år, hvor vi har haft butikken ikke været på ferie – det gør vi om på i 2016, så butikken vil have lidt flere lukkedage i 2016 end vi har haft før. I kan altid se det på hjemmesiden under åbningstider i god tid inden.

Når man har juleferie kan det jo godt være, at der også bliver tid til at sy en smule – og hvad er mere irriterende så at mangle en tråd eller noget helt andet – jeg kan godt huske hvordan det er – så jeg holder åbent som normalt – dvs at butikken også er åben 21.- 23.- 28. og 30.12.

Den 1.søndag i måneden er 3. januar, der har vi åbent som normalt fra 9.00 – 14.00 .

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Med glad hilsen

Gitte

 

Se også: