Vi holder åbent hele sommeren – bortset fra uge 31, hvor vi har lukket.

Vi har nu fået den nye bog Berusende broderi, som Bettina Andersen har udgivet. Bogen koster kr. 298,-

Det nye My Quilt er kommet. Jeg har fået et par nye taskemønstre fra USA.

Der er nye fede stoffer på hylderne og den lækre minkey til bagside er kommet i lilla, pink og flot blå – flere nye farver er på vej.

Jeg underviste på Brandbjerg Højskole i uge 25 – det var en fantastisk dejlig uge – vejret var efterårsvejr, men vi var jo også mest indenfor 😉

Jeg kunne fornøje mig over, at kursisterne var ligeså ivrige, som jeg selv er, når jeg er på højskole, man må sy så længe man vil , så  flere aftener var det hen imod midnat, før vi gik hver til sit 😉

Jeg skal i gang med at planlægge kurser efterår2015/forår 2016, så jer, der venter på det kan se på kursus siden engang sidst i næste uge. Der er for øvrigt allerede kurser med tasker ved Inge Lund og Anne-Pia til januar 2016.

Måske ses vi 😉

Med glad hilsen

Gitte

Se også: