Butikken er også åben på søndag, den 3.maj fra 9.00 – 14.00

Hvor er det dog smukt derude lige nu – alle de fantastiske grønne farver med sølvstænk fra de hvide buske og træer. Jeg nyder det i fulde drag i de tidlige morgentimer og i week-enden også på andre tider af dagen. Jeg er nemlig meget ude – i december fik jeg mig “bundet” til at løbe 100 km i januar måned – og som sagt så gjort 😉 Det kan godt blive vanedannende – så jeg har derfor løbet 100 km i februar og 100 km i marts også – og nu 150 km i april – og vejrmæssigt er det bare nu, at det er allerbedst 😉

Jeg har åbent som normalt i maj og juni, men i juli måned er butikken lukket i uge 31.

Vi har dog lukket onsdag,den 13. maj, vi skal have pakket sammen til deltagelsen i Aulby. Det er jo 14. og 15. maj at det foregår. Husk at du kan vinde en symaskine, hvis du er i Aulby om fredagen ved lodtrækningen.

Ove passer butikken mandag, den 18. og onsdag, den 20. maj.

Vi havde igen nogle hyggelige dage med Quiltrally i marts. Til næste år er det  igen over tre dage. Det bliver 14.-15. og 16.april i 2016. Vi havde mange fine præmier i konkurrencen og symaskinen blev vundet af Christa fra Tinglev. Denne aktivitet vil vi gentage til næste år, så der vil der igen være en symaskine at vinde.

 

Måske ses vi 😉

Mange hilsener

Gitte

 

 

 

 

Se også: