Åbningstider ..

Onsdag, den 1. april passer Ove butikken.

Selvom det er påskeferie, så er butikken åben den 1.søndag i april måned, så der er åbent søndag, den 5. april fra 9.00 – 14.00, men lukket mandag, den 6. april.

Jeg har aftalt nyt kursus med Inge Lund, hvor der skal sys tasker.Kurset  afholdes fredag, den 14.8.  17.00-22.00 og lørdag, den 15.8.  9.00-16.00

Hvis du har lyst til at sy i en hel uge, så underviser jeg på Brandbjerg Højskole i uge 25 – Det er en lise for sjælen 😉 Man er sammen med ligesindede patchworkelskende tøser og det at være på højskole er  udover at kunne sy hele dagen og natten med, jo helt specielt. Der er foredrag, sang, super god mad og dejligt hjemmebagt kage, der er stadig enkelte pladser tilbage, så kontakt højskolen, hvis du har lyst til at være med.

God påske 😉

Med glad forårshilsen

Gitte

 

Se også: