Så er 2014 ved at gå på hæld ….

Vi vil gerne sige tak for i år til alle Jer, der kommer her i butikken, som vi har mødt på messer hen over året, til kurser eller i andre sammenhænge.

Vi har åbent mandag, den 22.december og lukker op igen i det nye år , søndag, den 4.januar, hvor vi har åbent fra 9.00 – 14.00. Som sædvanligt kan du kontakte mig på mail eller telefon, hvis du skulle mangle noget, for hvis jeg er her, så kan du sagtens komme i butikken alligevel 😉

Der er flere spændende kurser i januar og februar, Anne-Pia Godske kommer her 9.-10. og 11. januar. Du kan tilmelde dig til en, to eller tre dage, som du har lyst til. Anne-Pia har skrevet mange bøger, den sidste er Flower power patchwork. Se under kurser hvad det er du kan sy de enkelte dage. Alle kan deltage på kurset også selvom du ikke har syet længe. Merethe Søby underviser 20. og 21. februar, Merethe har udstillet flere steder i udlandet og også vundet med sine quilte. Vi skal sy et spændende projekt, One Block Wonders.

Rigtig god jul og godt nytår 😉

Med glad julehilsen

Gitte

Se også: