Er det virkelig ved at være…..

  1. efterår nu?

Hvor har vi haft et fantastisk vejr det seneste år. En mild vinter ligger bag os, et forår – som allerede begyndte i slutningen af februar måned, man troede det næppe. men sandt var det  – og en sommer, som var helt fantastisk dejlig, med sol og varme, så alle havde mulighed for at have et fantastisk vejr i ferien – bortset lige fra dem, som blev herhjemme og holdt ferie i august.  Jeg mindes, at august måned havde det mest fantastiske syvejr, hvor var der meget regn. Nu er vi inde i oktober og vi kan stadig nyde solens varme stråler – herligt.

Her på matriklen er jeg i fuld gang med efterårets kurser, de faste hold er alle ved at være i gang og jeg har været en del ude at undervise forskellige steder en del kilometer både nord og syd for Rødekro. Det er rigtigt dejligt at have den mulighed, det nyder jeg også.

Her i butikken kommer Annette, der tidligere var hos Bernina. Annette kommer fra Odense og underviser i symaskiner nu på lørdag, det er der 10 piger, der kan nyde godt af og Annette kommer igen en aften og viser hvad man også kan bruge sin overlocker til. Kurserne blev ret hurtigt besat, så jeg har aftalt med Annette, at vi finder nogle datoer igen i det nye år.

Inge Lund underviser igen fire aftener i den fede Quattro taske, der er plads på kurset, der starter den 13.november.

Merete Søby kommer i det nye år og underviser i One Block Wonders, det bliver over en week-end og jeg glæder mig rigtigt meget til at Merethe kommer herned, hun er en rigtig dygtig quilter. Jeg har ikke fået det på hjemmesiden endnu fordi vi ikke har aftalt helt på plads med datoerne, men det varer ikke længe 😉

Anne-Pia Godske kommer til januar i tre dage og underviser, jeg mangler kun at få emnerne fra Anne-Pia, så kommer kurset op på hjemmesiden – det bliver fredag, lørdag og søndag, så der bliver flere projekter at vælge imellem.

Sønderjysk Quiltetrekant har udstilling på Kulturhus Harmonien i Haderslev den sidste week-end i oktober – 25. og 26. Det er den samme week-end, som der er Kreativ Messe i Fredericia, så der kan du måske nå begge dele. Vi er med i Haderslev med butikken.

Der kommer hele tiden nye stoffer og andet godt hjem til butikken – jeg har f.eks fået forhandling af en fantastisk lampe, som man kan bruge, når man sidder og syr eller læser i sin stol om aftenen. Der er også en til at montere på symaskinen, så man har et sandt lyshav også der – to dejlige lyskilder, der er til at erhverve her i butikken;-)

Husk at jeg har åbent 2 gange om ugen nu – mandag fra 14-17 og onsdag fra 17-21.30 og den 1.søndag i måneden.

Åbent som normalt her i efterårsferien 😉

Med glad quiltehilsen

Gitte

Se også: