Sikke en sommer –

– nu er det blevet august og vejrguderne spår stadig sol og varme for denne måned – herligt ;O)

Jeg har fundet ud af at min Bernina også kan sy udenfor, så det får den lov til. Det er med at nyde alle de solstråler man kan få nu, om to måneder er de ikke så varme ,o)

August måned byder jo på det årlige Træf og denne gang foregår det i Odense Congress Center den sidste week-end i august. Denne gang får man en pose med nogle gode ting i, når man forhåndstilmelder sig. Man skal jo være medlem af Dansk Patchwork Forening for at kunne forhåndstilmelde sig, så har du lyst til at blive medlem, så kan du tilmelde dig hos mig og spare indmeldelsesgebyr og få de første tre blade med dig hjem med det samme. Det koster kr. 280,- for medlemsskabet indeværende år.

Jeg har rigtig mange nye stoffer i butikken lige nu. Der er nogle nye spændende voksdug til at sy toilettasker af og glade børnestoffer i mange farver, Minkey til lækker bagbeklædning. Jeg har fået den sort/hvide stribede stof igen og selvfølgelig sort & hvid tern i forskellige størrelser.

Jeg har netop sat to kursusaftener op her først i september, så har du lyst til at komme i gang med at sy patchwork, så skulle du måske melde dig til en aften eller begge.

 

Med glad sommerhilsen

Gitte

Se også: