Så er der ikke længe til …..

Vi er 15 butikker, der afholder dette års Quiltrally-syd.

Du kan se alle aktiviteter i de forskellige butikker på www.Quiltrally-syd.dk.

Her i butikken er der følgende aktiviteter:

Fredag, den 11.april

Jeanett fra JBJ-Patchwork.dk er her fra 9.00-20.00 og vil vise hvordan man syr patchwork i hånden. Jeanett udarbejder egne mønstre, som hun også sælger og du kan sætte dig og sy med, enten med egne materialer eller købe det du skal bruge.

Hanne Wellendorph  demonstrerer sine kunstneriske perfekte applikationer, blomster, f.eks.Hannemone, Snerle og Omvendt Rose og Hannes tryl med kvadrater, tryl 2 kvadrater om til en effektiv varmebrik, 9 kvadrater til en unik syet 8-kant og 5 kvadrater til en stjerne, mønstre kan købes. Hanne demonstrerer løbende fra kl. 14.00 – 18.00

Lørdag, den 12.april

Jeanett fra JBJ-Patchwork.dk er her fra 9.00-20.00 og vil vise hvordan man syr patchwork i hånden. Jeanett udarbejder egne mønstre, som hun også sælger og du kan sætte dig og sy med, enten med egne materialer eller købe det du skal bruge.

Allan fra  Symaskineland.dk vil vise den nye Pfaff 2,0 Quilt Ambition, Allan fortæller mig, at han denne dag kan give et godt tilbud på denne maskine ;o). Allan er her fra kl. 10.00-14.00 – du kan også prøve den af, idet Allan udlåner den til kurset med Inge Lund, hvor du fra kl. 11.00 og indtil kl. 16.00 kan sy en skæv kosmetikpung og en tvistet papir/trådkurv.Det koster kun materialer, som du enten selv kan medbringe eller købe her i butikken.

Hanne Wellendorph demonstrerer sine kunstneriske perfekte applikationer, blomster, f.eks.Hannemone, Snerle og Omvendt Rose og Hannes tryl med kvadrater, tryl 2 kvadrater om til en effektiv varmebrik, 9 kvadrater til en unik syet 8-kant og 5 kvadrater til en stjerne, mønstre kan købes. Hanne demonstrerer løbende fra kl. 14.00 – 18.00

   

Jeg holder også åbent søndag, den 13.april  fra 9.00 – 21.00. Også søndag er Jeanett her og underviser i håndsyning allerede fra kl. 9.00 og indtil 20.00.

Jeg glæder mig rigtigt meget til nogle sjove dage her i butikken og håber, at de, der kommer forbi også vil nyde en stund her, der er selvfølgelig kaffe og the på kanden og også lidt kage ;o)

Med glad hilsen

Gitte

 

Se også: