Nu er butikken ..

-flyttet ud af stuerne og ind i det nye butiks-/og undervisningslokale.

Det dufter godt af træ og nu kan farverne ses på alle stofferne, der er lys og plads. Butikken har åbent som sædvanligt hver onsdag fra kl. 17.00 – 21.30 og lørdag den 4.december er der åbent fra 9.00 – 13.00 og søndag den 5.december fra 9.00 – 16.00.

Allans Symaskiner er i butikken onsdag den 24.november fra 19.00 – 21.00. 

Dette efterårs kurser er så stille ved at rinde ud og jeg skal igang med at planlægge forårets kurser. Jeg har som hidtil kurser på aftenskolerne og vil også udbyde kurser her i butikken, som vil være over forskellige temaer. De kommer her på hjemmesiden om et par uger og så kan man blot melde sig på, hvis der bliver noget, der kan friste.

Jeg håber, at vi ses på onsdag ;O)

Med glad quiltehilsen

Gitte

Se også: