Nu sker det snart ..

Byggeriet af den nye butik tager nu rigtig form. Der mangler faktisk kun at blive lagt gulv og sat døre i,monteret vask på toilettet og monteret skabe i thekøkkenet og jeg syntes, at det bliver rigtigt flot, så jeg glæder mig til at butikken flyttes derover , men der går nok et par uger endnu.

Lige nu har jeg kurser i vores vinterhave, alle er mægtig søde og fleksible, så det går. Butikken fylder godt i de 2 stuer, der er efterhånden også meget.

Kaffe Fassets skønne blomstrede og farvesprudlende stoffer pryder nu også en af hylderne. Der kommer hele tiden flere nye stoffer”dumpende”, farverige lynlåse, knapper, fingerbøl, quilterammer, frysepapir, mange forskellige gode mellemfoer og meget andet.

Husk, at du også er meget velkommen til blot at komme for at få hjælp med et projekt

Vi skal på Fredericia Messecenter den 29.- 31.oktober , det bliver spændende, at være med der. 

Butikken har lukket onsdag den 3.november, da jeg er i Houston.

– og ellers har butikken som sædvanlig åbent hver onsdag.

Jeg glæder mig til vi ses ,O)

Mange hilsener

Gitte

Se også: