Vi havde …

en helt fantastisk udstilling i Ste Marie aux Mines, Alsace i den forgangne uge.

Vi havde quilte og billeder – ialt 54 , som var produceret netop til denne udstilling. Danmark var inviteret som æresgæst og det levede vi til fulde op til, det var så flot. Vi har taget rigtigt mange billeder, som bliver lagt op på siden inden længe.

Quiltene er syet af quiltere fra hele landet, så det var meget alsidigt , der var både traditionelt og art. De besøgende kom til kirken flere gange for at nyde udstillingen igen.

Udover quiltene havde vi den store glæde at have Kathrine K.Andersen til at synge – og Kathrine sang hver dag, også et tilløbsstykke, der fik flere til at komme igen, fordi hun bare synger helt fantastiskt. Birgitte Busk  har syet nogle utroligt flotte portrætter af Witney Houston, det fortalte og demonstrerede Birgitte også.

 

Jeg håber, at det bliver muligt at se udstillingen her i Danmark også, så alle der ikke så den får mulighed for det, mere om det senere ;o)

I den kommende week-end afholder Vejle Quilterne 15 års jubilæum. Det sker på Hældagerskolen, Nørremarksvej 157 i Vejle. Der er gratis adgang og der er flere patchworkbutikker med – vi er der også ;o)

Fra 1. november har jeg også butikken åben hver mandag fra kl. 14-17. Butikken er lukket på onsdag, se åbningstiderne ;O)

Med glad hilsen

Gitte

Se også: