Hvad sker der …….

Så er der snart Træf i Herning, det er den 24. og 25. august og vi deltager med en stand.

Vi deltager også på Tekstilmessen på Rødding Højskole den 31. august og 1.september.

Den store udstilling i Alsace bliver bare helt fantastisk, jeg har allerede fået de fleste quilte og de er bare så flotte og spændende. Jeg glæder mig så meget til at hænge næsten 50 helt nye quilte op,det bliver så fedt ,o) Jeg håber, at rigtigt mange af jer har mulighed for at komme ned og se det hele ;o)

Herudover er jeg rigtig glad for at kunne fortælle, at jeg fra 1.november også har åbent i butikken om mandagen fra k. 14.00 – 17.00. Vi tyvstarter allerede mandag, den 7. og mandag, den 14.oktober.

Der er da også kommet nye stoffer i butikken ;O)

Måske ses vi ,o)

God syfornøjelse

Gitte

Se også: