Nye stoffer og tilbehør

Der er nu kommet flere nye stoffer i butikken. Mødre og bedstemødre kan måske blive fristet af et skønt sort/hvidt stof med smilende zebraer og selvfølgelig noget med ugler på lyserød baggrund.
Til quiltning af billeder, puder, løber m.m. får man rigtigt flotte effekter i sin quiltning, hvis man anvender Håndarbejdets Fremmes blomstergarn, der har jeg nu 100 forskellige farver, så måske er der lige en tråd, som du kan bruge i det næste projekt. Der er også nogle i hør,sølv og guld.
Papper til håndsyning er også kommet, der er flere forskellige tykkelser af de ternede og sekskanter og trekanter i flere størrelser.
Og rigtigt flotte julestoffer i traditionelt rødt og grønt, men også i sølv, sort og hvidt, så hvis du skal igang med noget af det nu, ja så kom og se om du syntes, at nogle af disse måske kan bruges i dit projekt.
Butikken har åbent alle onsdage fra 17.00 -21.30 – så tag din veninde under armen og kom forbi, du kan måske blive inspireret og hvis du har udfordinger med et projekt, så hjælper jeg dig gerne.

Med glad sensommerhilsen
Gitte

Se også: