Så er det week-end igen ….

– jeg havde kursus med 7 børn i går fra kl. 16.00 – 21.00. De fik syet nogle flotte puder. Det er bare dejligt at have børn på kursus også, de var myreflittige og blev alle næsten færdige med deres puder med knudequiltning. Aldersfordelingen var fra 2. – 8.klasse.

I dag går turen til Toftlund, hvor der skal syes 2 forskellige tasker. I morgen er der igen kursus her i butikken.

Jeg er stadig i fuld gang med efterårets 6 faste patchwork- hold, de afsluttes medio december. Så det varer ikke så længe, før der kommer nogle temaaftener op på kursussiden, hvor man melder sig til en enkelt aften eller et kort forløb.

Jeg underviser meget i butikken, så hvis du står og mangler noget,så behøver du altså ikke at vente til onsdag, men ring, hvis du har brug for stoffer eller andet tilbehør ;o))

 

Jeg glæder mig til at se dig her ;O)

Mange hilsener

Gitte

Se også: