Tak for sidst…….

til alle Jer, der besøgte vores stand på messen i Fredericia.

Det var nogle travle og dejlige dage – hvor er det dejligt at så mange mennesker har noget at gå op i,  i deres fritid. Messen bød på mange forskellige tilbud og standene var spændende og indbydende.Jeg nåede også selv rundt i går søndag og så det meste. Igen fik jeg også købt en lille pose med “noget” i som jeg vil sy – glæden ved at se det, vælge det ud og eje det, og ja, så er jeg spændt på, hvornår der lige bliver tid til at føre det ud i livet, men drømmen og glæden ved muligheden er der ;o)

 

Vi fik delt mange flyers ud med vores forestående Quiltrally Syd 2013. Vi er 16 patchworkbutikker, der har åbent fra kl. 9.00 og de fleste til kl. 21.00 fredag den 22. og lørdag,den 23.marts 2013. Vi håber, at mange vil tage turen rundt og nyde at vi alle har dørene åbne.Mange af os arbejder jo ved siden af og har ikke åbent i så mange timer, men disse 2 dage er vi der alle ;o)

Vi har en hjemmeside www.quiltrally-syd.dk, hvor du allerede nu kan se hvilke butikker, der deltager.

Her i min butik er der åbent på søndag den 4.november fra kl. 9.00 – 14.00, jeg vil glæde mig til at se dig, hvis du kommer forbi, der er kaffe/the på kanden ;o)

Selvfølgelig har jeg også åbent på onsdag, det ser lidt kaotisk ud i butikken lige nu, men den er på plads igen onsdag eftermiddag.

Allans symaskiner kommer her i butikken onsdag,den 7.november fra kl. 19.00 – 21.00

Med glad hilsen

Gitte

 

Se også: