Dansk Patchwork Forenings Træf .. og kurser…

Dansk Patchwork Forening afholder jo det årlige Træf i den kommende week-end i Roskilde.

Det er altid  en dejlig oplevelse at være med til Træf i Dansk Patchwork Forening, så hvis du ikke har været med før, så skal du overveje det ,o)

Der er altid nogle flotte udstillede quilts og mange patchworkbutikker, hvor man kan blive inspireret og bestemt også fristet af de gode ting, som de forskellige butikker har.

Jeg har haft et fantastisk kursus i denne week-end med Karin Østergaard, det var varmt og solrigt vejr, så vi kunne sidde ude og få vores kaffe/the og mad. Alle fik produceret mange fine ting, lige fra lilla og røde fugle til valmuer og fantastiske væghæng med vaser. Jeg er sikker på, at jeg på et tidspunkt igen kan tilbyde kurser med Karin.

Jeg afholder kursus for begyndere 2 aftener, den 28.august og den 6.september, begge dage fra kl. 18.30 – 22.00.

Alle de 6 andre hold, som jeg har, starter her i september, jeg ved endnu ikke, om der er ledige pladser der, men det skriver jeg, hvis det bliver tilfældet.

Et børnekursus  har jeg fredag den 9. november fra kl. 16.00- 21.00, her skal der sys puder med knudequiltning. Mødre må denne gang også tilmelde sig og sy med.

I oktober, har jeg 2 hele søndage med broderi, det er Dorte Eriksen fra Fyn, der kan nogle helt fantastiske ting med broderi. Vi kan berige vores patchworkarbejder med de fantastiske sting og det er jo fedt at kunne flere end de franske knuder og forvredne korssting ;o)

Jeg er i Alsace onsdag, den 12.september, jeg skal ned og se hvor den danske udstilling skal være til næste år. Den udstilling har jeg fået æren af at skulle stå for, det glæder jeg mig rigtigt meget til. Så butikken har lukket onsdag den 12.september.

Jeg glæder mig til vi ses i butikken eller på Træffet i Roskilde – for vi kommer til Træffet med vores butik.

Du kan besøge min butik her

Med glad patchwork-hilsen

Gitte

 

 

Se også: