Godt nytår

Så er vi startet på et nyt år – 2012. Indtil nu har vi ikke haft meget vintervejr, ja det fornemmes mange dage som lidt forår med stille vejr og varmegrader – ret behageligt. I dag så jeg nok 20 små gråspurve fare rundt i en hæk, de syntes også at tro på forår. Nå, vi er kun i januar, så vi kan jo stadig få rigtigt vintervejr.

Jeg har en del kurser her i butikken de næste 3 måneder, se under Kurser, der er plads på dem alle, det koster kr. 125,- for en aften fra 18.30 – 22.00. Hvis du har lyst til at sy noget andet, end det jeg har oplæg til, kan det også lade sig gøre. Den 17.januar syr vi udover log cabin skæreteknik også barnevognstæppe.

Butikken er åben alle onsdage fra kl. 17.00 – 21.30 og den 1. søndag i måneden fra 9.00 – 14.00. Du er dog altid  velkommen til at ringe  og aftale et tidspunkt herudover ;o)

God syfornøjelse, håber at vi ses .

Gitte

 

Se også: